ontspannings-pauze voor bedrijven

heerlijk ontspannen met behulp van krachtige energie werkt preventief

preventief ontspannen

Hoe voorkom je overbelaste werknemers? Laat ze ontspannen tijdens een 30 minuten durende bijzondere pauze. En doe zelf ook mee.

De combinatie werkdruk en werkstress veroorzaakt werk gerelateerd verzuim. Werkgevers zijn via de Arbowet verplicht om een beleid te voeren dat werkdruk voorkomt of beperkt. Als onderdeel van het arbobeleid kun je je collega’s periodieke deelname aan een ontspannende energetische heling bieden. Deze ontspannings-pauze, uitgevoerd door Jolien Schroot, werkt preventief. Dat kan je bedrijf op jaarbasis heel wat ziekteverzuim schelen.     

Laat je overtuigen door het effect: vraag een try out voor jezelf en een groepje medewerkers aan.


minimale afname

Vlinderlicht biedt 2 mogelijkheden aan:

  1. Groep: ontspannings-pauzes van 30 minuten voor groepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen
  2. Individueel: individuele sessies van 30 - 60 minuten

toelichting kosten

Minimale afname is 1 uur. Het uurtarief is € 80,00 inclusief voorrijdkosten (maximaal 10 km vanaf 2252 XB Voorschoten). Ook het verzorgen van het zit en ligmateriaal is hierbij inbegrepen. Het tarief is excl. BTW en geldig t/m 31-12-2016.

heb je vragen?

Vlinderlicht levert maatwerk voor ieder bedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

motiveer je werknemers

Gemotiveerde en ontspannen mensen kunnen bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en voor hun omgeving. Help je medewerkers regelmatig te ontspannen want in deze stressvolle tijd vergeten we vaak om dat te doen. Of weten we niet meer hoe dat voelt. Ontspanning komt sneller en dieper dankzij de helende enerigie.

Een ontspannings-pauze is een goede investering en een gebaar dat door je medewerkers wordt gewaardeerd. De eerste keer voelt het misschien nog ongewoon, maar snel zal blijken dat je medewerkers het heerlijk vinden.

 

waar vindt ontspannings-pauze plaats?

Ontspannings-pauze vindt plaats in een rustige ruimte in je bedrijfspand  Vlinderlicht richt deze met haar eigen materiaal in.

inhoud en tijdstip

Naar keuze, in een groep of individueel, 30 minuten ontspannen, liggend of zittend, energie ontvangen. Op een tijdstip in overleg. Geschikte momenten zijn bijvoorbeeld voor of na een zware vergadering of op maandagochtend.

Laat je overtuigen door het effect: vraag een individuele proefsessie aan.


> naar contact

 

bel, sms of whatsapp 06 38 35 28 47

reacties :

'Was erg ontspannnend vorige week. Heerlijk genoten!!'

 

'Een hele bijzondere ervaring. Na afloop de hele middag met een innerlijke warmte rondgelopen en zeer ontspannen. Voor herhaling vatbaar.'

® VortexHealing is geregistreerd door Ric Weinman. Alle rechten voorbehouden. Hier met toestemming door Jolien Schroot gebruikt. Kijk voor meer informatie over VortexHealing op www.vortexhealing.org.