groep sessie

 

 

thema sessie iedere

Iedere maandagmiddag ben je welkom om deel te nemen aan een groepsheling. Het wisselende thema van de heling vind je in de agenda. Deze sessies zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met Vlinderlicht èn een mogelijkheid om regelmatig aan een heling te deel te nemen tegen een aantrekkelijk tarief.

locatie

In de prettige praktijkruimte van Vlinderlicht in Voorschoten.

kadotip

Een groepsheling met het thema kracht of vertrouwen, is een bijzondere manier om iets te vieren of te herdenken! In overleg spreken we datum en locatie af.

> agenda en aanmelden


 

 

 

 

 

 

 

stel zelf de groep samen

Nodig je vrienden, familie, collega's en buren uit. Per sessie werken we aan het door jou aangedragen thema zoals het reinigen van chakra's, harmoniseren van meridianen of heerlijk diep ontspannen.

Per persoon betaal je € 60,00 gedeeld door het aantal deelnemers + € 2,50.

Bijvoorbeeld: een groep van 6 personen boekt een sessie met engelenenergie van 1 uur. Omgerekend kost dit € 12,50 pp. Voor grotere groepen vinden we samen een huisvestingsoplossing.

> neem contact op

 


 

 

bel, sms of whatsapp 06 38 35 28 47

reacties :

'Was erg ontspannnend vorige week. Heerlijk genoten!!'

 

'Een hele bijzondere ervaring. Na afloop de hele middag met een innerlijke warmte rondgelopen en zeer ontspannen. Voor herhaling vatbaar.'

® VortexHealing is geregistreerd door Ric Weinman. Alle rechten voorbehouden. Hier met toestemming door Jolien Schroot gebruikt. Kijk voor meer informatie over VortexHealing op www.vortexhealing.org.