ervaringen van cliënten

"Op donderdag 1 september 2016 ben ik bij Jolien voor Vortexhealing. Het wordt een 'general healing' waarbij Jolien met behulp van Vortexenergie mijn energiesysteem schoonmaakt. Ik ga liggen op de comfortabele behandeltafel met een dekentje over me heen. Jolien gaat aan het voeteneinde zitten en raakt heel even mijn linker grote teen aan. Daarna sluit zij haar ogen en begint de healing die 45 minuten zal duren.

Ik voel eerst overal tintelingen en daarna voel ik van alles gebeuren. De energie die Jolien stuurt voel ik heel duidelijk, af en toe is het net alsof mijn lichaam gemasseerd wordt, een heel bijzonder gevoel!

De energie gaat door al mijn chakra's en auralagen, die ik dan duidelijk voel. Het voelt als een hele krachtige energetische schoonmaakbeurt. Verfrist en opgeladen ga ik weer huiswaarts. Bedankt, Jolien!"

mevr A vd Z uit Voorschoten, 60 jaar, statisticus

 

bel, sms of whatsapp 06 38 35 28 47

reacties :

'Was erg ontspannnend vorige week. Heerlijk genoten!!'

 

'Een hele bijzondere ervaring. Na afloop de hele middag met een innerlijke warmte rondgelopen en zeer ontspannen. Voor herhaling vatbaar.'

® VortexHealing is geregistreerd door Ric Weinman. Alle rechten voorbehouden. Hier met toestemming door Jolien Schroot gebruikt. Kijk voor meer informatie over VortexHealing op www.vortexhealing.org.